Satılık Tiny House

Mobil Ev & Tekerlekli Ev

Satılık Tiny House

ARI TINY HOUSE

Minimalizm tutkunlarının çok sevdiği bir ev modeli olan Tiny house son yıllarda oldukça popülerdir. Tiny house aslında bir ev çeşididir. Genellikle ahşap malzeme kullanılarak inşa edilen bu evler oldukça küçüktür. Genellikle doğa tatili yapmak isteyen kişilerin tercih ettiği tiny house modelleri oldukça şık ve dekoratif bir görünüme sahiptir. Mobil karavan evler olarak da bilinen tiny house modelleri taşınabilir ve tekerlekli modelleri ile sahibine pratik bir yaşam imkanı sunmaktadır.

Satılık Tiny House

Tiny house içerisinde günlük ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz her şey bulunmaktadır. Duş, yemek pişirmek için ocak, televizyon, yatak ve benzeri bütün eşyaların minimal versiyonları Tiny House içerisinde bulunmaktadır.

Küçük ev akımı olarak da bilinen bu sistem 2008 yılında ortaya çıkan dünya ekonomik krizinin bir yansımasıdır aslında. Özellikle batı ülkelerinde yayılan bu küçük ev akımı ile birlikte insanlar daha az para harcayarak yaşamaya çalışmıştır. Kısacası Tiny House hareketi insanların oturdukları evleri küçülterek yaşam standartlarını korumaya çalışması şeklinde açıklanabilir.

Daha sonra özellikle tatil yapan kişilerin dikkatini çeken bu evler son yıllarda oldukça popülerdir.

Dışarıdan bakıldığı zaman çok küçük ama çok renkli tasarımlara sahip olan Tiny House modelleri herkesin ilgisini çekmektedir.

Yukarıda bir çok farklı Tiny House modelini görebilirsiniz. Arı Tiny House olarak Bergama, Kapadokya, Efes, Angora, Milet ve Truva Tiny house modelleri için web sitemizi inceleyebilir ve en beğendiğiniz modeli seçerek hemen satın alabilir, isterseniz özel ölçü ve özel tasarım tiny house da yaptırabilirsiniz.

İletişim

ARI TINY HOUSE

tiny house, satılık tiny house, mobil ev, tekerlekli ev, tiny house akımı, tiny house movement, tiny house imalat, tiny house fiyatları,
TOP